Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، دکتر جلیل کوهپایه زاده روز یکشنبه در نشست ستاد کرونای تهران با محوریت واکسن کرونا اظهار امیدواری کرد که تا پایان امسال کار این مرحله نیز به اتمام رسد.  

وی ادامه داد : فاز اول تست انسانی واکسن رازی کووپارس به عنوان یک واکسن نو ترکیب از ۱۰ اسفند ماه آغاز شد و تاکنون واکسن به  ۱۳ داوطلب از گروه اول این مرحله تزریق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد که تاکنون هیچگونه عارضه ای در داوطلبانی که واکسن رازی کوو پارس را دریافت کردند، مشاده نشده است.

وی بیان داشت: بعد از اجرای موفقیت آمیز فاز اول واکسن کووپارس مرحله دوم آن واکسن  با  دو گروه ۲۵۰ نفری آغاز خواهد شد که امیدواریم بعد از اخذ مجوز توسط سازمان غذا و دارو فاز سوم این واکسن به شکل تولید انبوه آغاز شود.

۲ واکسن کرونا مرحله حیوانی را پشت سر گذاشتند

رییس بیمارستان بقیه الله تهران در ادامه این مراسم اظهار داشت: تولید ۲ واکسن کرونا در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله در حال انجام است که مرحله حیوانی خود را با موفقیت پشت سر گذاشتند.

حسین صمدی ادامه داد: یک واکسن با استفاده از ویروس کشته و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دیگری به عنوان واکسن نوترکیب که با حمایت سپاه در حال طی کردن مراحل تولید خود هستند.

وی ادامه داد : با شیوع بیماری کرونا تعداد ۱۰ هزار و ۴۰۰ بیمار کرونای در این بیمارستان بستری شده اند که اقدامات درمانی خوبی بر روی آنها انجام گرفته است.

او با اشاره به اینکه میزان فوتی های ناشی از بیماری کرونا  در این بیمارستان در حدود ۱۰.۸ درصد بوده که به نظر می رسد جز کمترین آمار در بیمارستان ها می باشد.

صمدی نیا بیان کرد: در حال حاضر ۵ درصد از کارمندان واکسن روسی اسپوتنیک وی را  تزریق کرده اند و خوشبختانه تا به امروز هیچ عارضه ای در آنها دیده نشده است  و از فردا وارد فاز دوم تزریق واکسن خواهیم شد.

وی افزود: ما اولین بیمارستان بودیم که وارد مرحله  پلاسما درمانی شده ایم و تاثیر خوبی بر روی بیماران کرونایی داشته است.

برچسب‌ها کرونا دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله دانشگاه علوم پزشکی ایران بیمارستان بقیه الله اعظم واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله دانشگاه علوم پزشکی ایران کرونا دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله دانشگاه علوم پزشکی ایران بیمارستان بقیه الله اعظم واکسن کرونا اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی واکسن کرونا بقیه الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۱۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود

به گزارش خبرآنلاین، سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو گفت: طبق آخرین ویرایش فهرست دارویی ایران، سفتریاکسون داروی بیمارستانی است و باید از تجویز و مصرف سرپایی آن اجتناب کرد.

مهر در خبری نوشت: زهرا جهانگرد، با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیا و تیم متبحر برای انجام عملیات احیا) انجام شود، افزود: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی ادامه داد: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد.

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تأیید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تأیید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903351

دیگر خبرها

  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • یمن: عملیات در دریای مدیترانه بزودی آغاز می‌شود؛ تدارک یک میلیون رزمنده
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • یمن: عملیات در دریای مدیترانه بزودی آغاز خواهد شد
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴