Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) گفت: هیچ بیماری پشت در بیمارستان نماند و ما هر فردی را که به بیمارستان مراجعه می‌کرد، با هر نوع بیمه‌ای، پذیرش می‌کردیم و این خدمت صادقانه کمترین کاری بود از دست ما ساخته بود، البته در کنار تحقیقاتی که برای ساخت واکسن در دانشگاه بقیه‌الله انجام می‌دادیم.

حسن ابوالقاسمی فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در  گفت‌وگو با میزان در خصوص فعالیت این بیمارستان در زمان شیوع ویروس کرونا گفت: بیمارستان بقیه‌الله یکی از بیمارستان‌های بزرگ دانشگاهی کشور است و درجه اول وظیفه‌اش خدمت به کادر نیرو‌های مسلح است، اما بعد از شیوع ویروس کرونا موضوع متفاوت شد چرا که بعد از شیوع این بیماری دستور مقام معظم رهبری و فرمانده کل سپاه پاسداران این بود که همانطور که این خدمت در اختیار کادر نیرو‌های مسلح قرار می‌گیرد، به سایر افراد هم ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ضمن اشاره به اینکه ۴۵ درصد از ۹ هزار و ۵۰۰ بیماری که ما در این دوران در بیمارستان بستری کردیم و بعضی از آن‌ها بیماران ارجاعی و سخت بودند، از سایر افراد جامعه پذیرش شده‌بودند، ادامه داد: هیچ بیماری پشت در بیمارستان نماند و ما هر فردی را که به بیمارستان مراجعه می‌کرد، با هر نوع بیمه‌ای، پذیرش می‌کردیم و این خدمت صادقانه کمترین کاری بود از دست ما ساخته بود، البته در کنار تحقیقاتی که برای ساخت واکسن در دانشگاه بقیه‌الله انجام می‌دادیم.

بیشتر بخوانید: با عوارض احتمالی واکسن کرونا آشنا شوید فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در خصوص اختصاص بخش‌هایی از بیمارستان بقیه الله به پزشکان اطباء طب سنتی اظهار کرد: ما از هر اقدام عالمانه‌ای تقدیر می‌کنیم و برایمان فرقی نمی‌کند که یک دارو مربوط به طب سنتی و یا دارویی جدید باشد و مهم این است که شواهد بالینی نشان دهد، موثر است.

وی با بیان اینکه ما از دارو و شیوه‌های درمانی استفاده می‌کنیم که مطابق علم روز باشد و اگر در طب سنتی شیوه‌ای باشد که علم روز بتواند تاثیر آن را ثابت کند ما حتما از آن بهره می‌گیریم، افزود: از ۲۲۰ پروژه‌ای که در دانشگاه اجرا کردیم ۱۲ مطالعه مربوط به گیاهان دارویی بود، که حدس می‌زدیم در بهبود کرونا موثر باشد و برخی از آن‌ها در کاهش علائم نقش داشتند.

فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) توضیح داد: تمام شیوه‌های درمانی ما به روز است و بر اساس شواهد روی آن‌ها آزمایش شده و برای بیمار کمترین خطر را دارد و همانطور در سایر شئونات از جمله اقدامات فنی هم اینگونه عمل می‌کنیم و هنگامی که در کشور به دنبال موشک نقطه زن هستیم یعنی اینکه در علم پزشکی هم به دنبال آخرین دست‌آورد‌ها هستیم و با علم روز جلو می‌رویم.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی /انتهای پیام برچسب ها: کرونا وزارت بهداشت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا وزارت بهداشت فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۹۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید

به گزارش قدس خراسان، ابراهیم خالقی اظهار کرد: در هزار و چهارصد و نود و یکمین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم "راحله اکبری"، بیمار ۶۱ ساله مرگ مغزی ساکن تربت حیدریه معرفی شده از بیمارستان امام حسین (ع) آن شهرستان پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

مسوول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: کبد زنده یاد اکبری به مردی ۵۷ ساله ساکن مشهد که سالها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

وی ادامه داد: قرنیه‌های این بانوی مرگ مغزی نیز برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.

اهدای قلب جوان مرگ مغزی

رییس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: اهدای قلب جوان مرگ مغزی شده ۲۱ ساله در بیمارستان امام رضا(ع)مشهد جان مرد ۵۳ ساله ساکن تربت جام را نجات داد.

محمد عباسی اظهار کرد: صد و چهاردهمین عمل پیوند قلب بر روی این بیمار مبتلا به نارسایی قلبی در مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی امام رضا(ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با موفقیت انجام شد.

وی ادامه داد: قلب جوان اهدا کننده که دچار مرگ مغزی شده بود در مرکز دیالیز و پیوند اعضای بیمارستان منتصریه مشهد دریافت و در بخش جراحی قلب باز بیمارستان امام رضا(ع) به این بیمار پیوند شد.

رییس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد حال عمومی بیمار را رضایت بخش اعلام کرد و گفت: این بیمار در حال حاضر در بخش مراقبت‌های ویژه(آی.سی.یو) قلب باز، بستری است و دوران نقاهت را طی می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی/ کلنگی که در نهایت بر زمین خورد