Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: دکتر کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو در پاسخ به ادعای ساخت داروی قطعی درمان کرونا در برخی استان‌ها که از سوی فلاحی مطرح شده بود، گفت که ادعای ساخت داروی قطعی درمان کرونا «فاقد مستندات علمی» است.

به گزارش ایسنا، دارویی که در مجلس توسط فلاحی نشان داده شد توسط محقق، شیمیدان، پژوهشگر در زمینه ترکیبات شیمیایی، گیاهان دارویی و علم نانو تکنولوژی همدانی ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اسماعیل قادری در این‌باره اظهار کرد: چهار سال پیش در مصاحبه‌ای با سیمای مرکز همدان گفتم دارویی ساختم که برای درمان ویروس‌ها استفاده می‌شود، از دانشگاه‌ها خواستم از من حمایت کنند و با هزینه خودم، مرا به چالش بکشند.

قادری تصریح کرد: پس از شیوع کروناویروس، افرادی از اطلاعات سپاه همدان به سراغم آمدند و گفتند با توجه به مصاحبه‌ای که قبلاً با صداوسیما داشتید، می‌توانید داروی درمان کرونا را بسازید؟

وی با بیان اینکه با تلاش‌های انجام شده دارویی تولید کردم که می‌تواند کرونا را درمان کند، ادامه داد: پس از آن مرا به دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان معرفی کردند، متأسفانه آن‌ها گفتند که امکانات لازم برای کار کردن بر سر این موضوع را ندارند.

این محقق همدانی گفت: این دارو از طریق سپاه به بیمارستان بقیه‌الله (عج) داده شد و در آنجا پس از بررسی‌های لازم و کسب نتایج رضایت‌بخش «کد اخلاق» دریافت کرد و از من هم تشکر کردند، اما یک مرتبه همه چیز تمام شد و دیگر صحبتی از این دارو نکردند.

قادری بیان کرد: با پیگیری‌های مجدد این دارو دوباره در بیمارستان بقیه‌الله (عج) بررسی شد، مورد آزمایش انسانی قرار گرفت و کد اخلاق دریافت کرد، اما باز هم همه چیز مسکوت ماند.

وی خاطرنشان کرد: تا کنون بیش از ۱۰ هزار نفر از این دارو استفاده کرده و نتیجه رضایت بخش دریافت کردند. از این دارو ۵۰۰۰ مورد فقط به استان قم فرستاده شده است.

مدعی ساخت داروی درمان قطعی کروناویروس اذعان کرد: کروناویروس، شوخی نیست و تمام دنیا درگیر این مسئله است. ساخت داروی درمان آن، شاید از نظر سیاسی مسئله‌ای جدی است و به همین علت معرفی آن شرایط خاصی می‌خواهد.

قادری با بیان اینکه رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از من بابت انتشار این دارو شکایت کرده است، توضیح داد: دارو در اختیار سپاه بوده، من اصلاً به کسی دارو نمی‌دهم و هیچ پولی هم در برابر این دارو از کسی دریافت نکرده ام.

وی در رابطه با اخباری مبنی بر این مسئله که در جریان تأیید قطعی این دارو میان دولت و سپاه اختلاف وجود دارد و به همین علت است که تاکنون به نتیجه مطلوب نرسیده‌اند، گفت: در ابتدا دارو در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفت، اما حمایت نکردند، من انتظار مادی ندارم و فقط می‌خواهم به مردم کمک کنم به همین علت سپاه به این مسئله ورود پیدا کرد.

این شیمیدان همدانی در پایان تأکید کرد: این دارو نتایج خوبی داشته، دعا کنید این مسئله سیاسی نشود و دارو به دست مردم برسد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: همدان وزارت بهداشت درمان کرونا کیانوش جهانپور سازمان غذا و دارو نماینده مجلس کرونا ویروس کرونا گیاهان دارویی داروی کرونا نماینده همدان صراط ساخت داروی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۴۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در پاسخ به برخی گلایه‌های فضای مجازی از عدم دسترسی به تعدادی از داروها با اشاره به تک نسخه‌ای یا مسافرتی بودن آنها اعلام کرد: سازمان غذا و دارو صرفاً مکلف به تأمین داروهای موجود در فهرست رسمی کشور است.

بر اساس بند پ ماده ۷۲ قانون برنامه ششم توسعه، تجویز داروی خارج از فهرست دارویی توسط پزشکان ممنوع است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو علت تمایل برخی بیماران برای مصرف داروهای خارجی در حالی که که نمونه داخلی آن با قیمت مناسب‌تر وجود دارد، گفت: این موضوعی فرهنگی است که بخشی از آن به پزشکان هنگام گفت‌وگو با بیماران مرتبط می‌شود که بعضاً بر کیفیت نمونه خارجی تاکید بیشتری دارند و بخشی دیگر به خاطر تصورات غلطی است که در جامعه نسبت به محصول داخلی وجود دارد.

بنابراین گزارش روابط عمومی سازمان غذا و دارو از چهره‌های مطرح فضای مجازی که دلسوزانه ممکن است پیگیر تهیه داروهای خارج از فهرست رسمی باشند که تجویز آنها وجاهت قانونی هم ندارد؛ خواست قبل از جمع آوری اطلاعات کامل و جامع از منابع موثق اطلاع رسانی اشتباه و گمراه کننده نداشته باشند.

کد خبر 6095520 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است