Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سابق دانشگاه بقیه‌الله گفت: با توجه به نیازی که وجود داشت ما همه پزشکان با تخصص‌های مختلف بیمارستان بقیه‌الله را با یک هفته آموزش به درمانگر کرونا تبدیل کردیم که این ابتکار بسیار موفقیت آمیز بود.

به گزارش مشرق، در ادامه سلسله نشست های روایت فتح کرونا، نشستی تخصصی با موضوع اقدامات دانشگاه و بیمارستان بقیه الله(عج) در مقابله با ویروس کرونا با حضور علیرضا جلالی رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلالی در ابتدای نشست با اشاره به استفاده از ظرفیت‌های تمامی پزشکان برای درمان کرونا گفت: ما در بیمارستان حضرت بقیه الله (عج) به طور استاندارد تعداد محدودی پزشک متخصص که بتواند با بحران کرونا مقابله کنند دردسترس داشتیم و اگر ۷۰۰ بیمار بستری در بیمارستان بقیه الله(عج) را با شش پزشک ویزیت می‌کردیم با فاجعه بزرگی روبرو می‌شدیم به همین دلیل ما همه پزشکان، با تخصص‌های مختلف را با یک هفته آموزش و رعایت پروتکل ها به درمانگر کرونا تبدیل کردیم که این ابتکار بسیار موفقیت آمیز بود و این شیوه از کار را به وزارت بهداشت نیز پیشنهاد دادیم.

بیشتر بخوانید: جریمه های کرونایی؛ از تصویب تا اجرا زالی: تهران را یک هفته تعطیل کنید

وی در ادامه افزود: چین در زمان کوتاه چند روزه  توانسته بود که یک نقاهتگاهِ هزار تخت خوابی راه‌اندازی کند درحالی که رصدهای ما نشان می‌داد که آنها فقط در یک سوله، تخت گذاشته‌اند و ما در بیمارستان بقیه‌الله یک نقاهتگاه هزار و صد تخت خوابی با تمام امکانات تاسیساتی و لوله‌کشی اکسیژن‌ها راه اندازی کردیم؛ که  متاسفانه کار تبلیغاتی روی آن صورت نگرفت.

مشاور سلامت فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درمورد پیشرفت‌های علم و فناوری اشاره کرد: در حوزه تولید دانش و فناوری؛ تهدید کرونا تبدیل به فرصت شد و یک جهش جدی در تولید علم و فناوری داشتیم و پژوهش‌های مفیدِ بسیاری در دانشگاه ها صورت گرفت. 

وی گفت: در سه ماه اسفند، فروردین و اردیبهشت بیش از چهار هزار طرح تحقیقاتی، مطالعاتی و مقاله صورت گرفته است که این عدد با شرایط درگیر با بحران کرونا تعداد قابل توجه‌ای است.

جلالی در پایان ضمن اشاره به صحبت‌های مقام معظم رهبری گفت: رهبر انقلاب بارها تاکید کرده‌اند که پژوهش‌ها باید نگاه کننده به موضوعات کشور، نافع و مسأله محور باشند؛ که این مسئله در بحران کرونا عملا رخ داد و اکثر دانشگاه‌ها جنس پژوهش‌هایشان مسئله محور بود و تلاش جدی برای تولید دانش انجام دادند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین بیمارستان دانشگاه آموزش دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله ویروس کرونا بیمارستان بقیه الله مقام معظم رهبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وزارت بهداشت چین سلامت بیمارستان بقیه الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۷۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تمام هزینه‌های درمان و بستری کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی اظهار کرد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به‌صورت رایگان انجام دهند.

وی افزود: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به‌صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند در راستای حمایت از آینده‌سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

مؤمنی یادآور شد: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 750952

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • تلاش برای آزار روحی دانشجویان حامی فلسطین
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • اهتزاز پرچم فلسطین در دانشگاه میشیگان/ پلیس آمریکا به دانشگاه ویرجینیا یورش برد
  • به دانشجویان خیانت شد/ اعتراضات صلح‌آمیز را با باتوم سرکوب کردند
  • اجرای موفقیت‌آمیز آزمون نمونه‌های طرح پیش بسته‌بندی در خراسان جنوبی
  • پاسخ کوبنده دبیرکل جنبش "ابتکار ملی فلسطین" به جانبداری مجری بی‌بی‌سی در دفاع از اسرائیل (فیلم)
  • متولدین این ماه‌ها از بقیه بااستعدادترند!
  • نخبه کنکوری مازندران و پدرش در اثر گازگرفتگی جان باختند
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟