Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-سردار مهدی پور گفت: در جریان یکی از عملیات‌ها بنا داشتیم مجروحان را به بیمارستان امام حسین که هنوز افتتاح نشده بود ببریم که از دانشگاه شهید بهشتی به ما گفتند مجروحان را به بیمارستانی در خیابان ملاصدرا ببرید. ما رفتیم آنجا را تحویل گرفتیم که همان بیمارستان بقیه الله امروزی است و شما امروز امکانات و کیفیت خدمات آنجا را بهتر می‌دانید درحالی که آن زمان ما چنین بیمارستانی نداشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار مهدی پور از رزمندگان و بهیاران دوران دفاع مقدس در گفت‌وگو با میزان، درباره نحوه شکل گیری سازمان بهداری سپاه پاسداران گفت: مدت کوتاهی پس از تاسیس سپاه پاسداران و با شروع دوران دفاع مقدس به موازات گسترش سازمان رزم سپاه بهداری هم با سرعت و دقت و همت جهادی شماری از نیرو‌های جوان آغاز به کار کرد. هیچگاه فراموش نخواهم کرد که خود من در سن بیست و سه سالگی مسوول بهداری یک لشکر شدم درحالی که امروز شاید قابل تصور هم نباشد که یک جوان بیست و سه ساله در چنان مسوولیتی قرار بگیرد. در آن دوران امام و مسوولان توان نیرو‌های جوان را باور کرده بودند و این باور را مسوولان و فرماندهان به جوان‌هایی که در زیرمجموعه هایشان بودند انتقال می‌دادند و این افراد که سابقه‌ای در مدیریت کشوری یا نظامی نداشتند در آن مسوولیت‌های خطیر قرار گرفتند.

سردارمهدی پور درادامه با یادآوری خاطره‌ای از سردارشهیدحسن باقری گفت: زمانی که شهید باقری فرمانده لشکر نصر بودند در مصاحبه‌ای که با ایشان داشتم پرسیدم چطور در این جایگاه قرار گرفتید؟ گفتند: «من در روزنامه جمهوری اسلامی مشغول کار بودم از مدیران روزنامه خواستم مرا یک لایه جلوتر بفرستند تا در منطقه اخبار را جمع آوری کنم و آمدم سوسنگرد و با شهیدکاظمی و شهیدباکری که همه آنجا بودند دوست شدیم و من که هیچ تجربه‌ای در جنگ نداشتم و دوره نظامی ندیده بودم مسوول طراحی عملیات‌های جنگ شدم.» چنین مسایلی نشان می‌دهد اتفاقات آن دوره فراتر از توان جاری یک ملت و حاصل عنایات الهی و توجهات اهل بیت و بعد هم همت مردم و مسوولان بود.

وی در ادامه درباره توسعه فعالیت‌های سازمان بهداری سپاه در دوران دفاع مقدس گفت: در دوره جنگ بهداری سپاه به سرعت از یک ساختار کوچک شهری تبدیل به یک ساختار نظامی شد و سازمان بهداری رزم در یگان‌ها و سازمان‌های سپاه تشکیل شد که شامل دو بخش شهری و نظامی بود که علاوه بر خدمات درمانی در جبهه‌ها در شهر‌ها ساخت و تجهیز بیمارستان‌ها را بر عهده داشت. به یاد دارم در جریان یکی از عملیات‌ها بنا داشتیم مجروحان را به بیمارستان امام حسین که هنوز افتتاح نشده بود ببریم که از دانشگاه شهید بهشتی به ما گفتند مجروحان را به بیمارستانی در خیابان ملاصدرا ببرید. ما رفتیم آنجا را تحویل گرفتیم که همان بیمارستان بقیه الله امروزی است و شما امروز امکانات و کیفیت خدمات آنجا را بهتر می‌دانید درحالی که آن زمان ما چنین بیمارستانی نداشتیم. همه این‌ها نتیجه اعتماد و باور و همت بود.

سردارمهدی پور با تاکید بر لزوم پیگیری مطالبات رهبر معظم انقلاب در خصوص لزوم به کار گیری نیرو‌های جوان گفت: امروز هم مهم است که ما جوان‌ها را باور کنیم همانطور که دوران دفاع مقدس به ما اعتماد شد و به ما اختیار داده شد و ما با تمام توانمان به آن اعتماد پاسخ دادیم الان هم این جوان‌ها چیزی از جوانان آن دوره کمتر ندارند و همانطور که در رهنمود‌های حضرت آقا هم هست باید به این جوان‌ها اعتماد کرد و کار‌ها و مسوولیت‌های مهم از جمله در مسایل فنی و نظامی و... را به آن‌ها سپرد.

سردارمهدی پور در ادامه با یادآوری حمایت‌های سازنده مردمی گفت: امروز هم مانند دوران دفاع مقدس که مردم در دفاع از نظام و میهن اسلامی نقش آفرین شدند در نظام سلامت و برای مقابله با بیماری کرونا نقش آفرین اصلی هستند. همچنانکه در دوره جنگ مادران شهدا از هیچ کمکی دریغ نداشتند و هم فرزندشان را به جبهه می‌فرستادند و هم جبهه‌ها را پشتیبانی و حمایت می‌کردند امروز هم مردم فداکارانه وقت و هزینه صرف می‌کنند و نیازمندان را پوشش می‌دهند که این سرمایه بزرگی برای ماست.

وی درادامه با اشاره به وجود شاخص‌های مشترک میان دوران دفاع مقدس با دوره کنونی گفت: به یاد دارم در جریان عملیات رمضان که توان بندآوردن خونریزی مجروحان را نداشتیم پزشک عمومی را واداشتیم در کانکسی بدون عکس و امکانات مجروحان را مداوا کند و بسیاری از افرادمان را به همین شیوه نجات دادیم. بعد‌ها همین فعالیت‌ها گسترده شد و اورژانس‌های بزرگ بیمارستانی با چند اتاق عمل و تمام امکاناتی که در شهر‌ها بود برای حمایت از رزمندگان و نیرو‌های نظامی فراهم شد. در آن شرایط مردم، ارتش، سپاه و بسیج، NGO ها، هلال احمر، اورژانس‌های شهری همه و همه تمام قد به میدان آمده بودند. من فراموش نمی‌کنم در جریان عملیات بیت المقدس که مجروحان زیادی به شهر‌ها اعزام می‌شد صندلی‌های هواپیمای ۷۴۷ را برداشته بودند و از اهواز مجروحان را فرستاده بودند و ما در تهران در همان هواپیما روی سینه هر مجروح نام بیمارستانی که باید برود را درج می‌کردیم و درواقع همانجا مجروح را پذیرش و به مراکز درمانی اعزام می‌کردیم. درواقع ما مدل اداری نداشتیم بلکه مدل جهادی داشتیم. هم نیرویی که در شهر مشغول کار بود حالت جهادی داشت و هم نیرو‌های مستقر در جبهه ها. با این شیوه ما توانستیم در دوران دفاع مقدس نظام و مملکت را از خطر نجات دهیم.

بیشتر بخوانید:   از بزرگ‌ترین فوائد جنگ ۸ ساله حفظ و تقویت روحیه انقلاب در نسل جوان بود

انتهای پیام/

برچسب ها: دفاع مقدس پزشکی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دفاع مقدس پزشکی مجروحان را به بیمارستان دوران دفاع مقدس جوان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۹۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادواره شهدای روستای عیش آباد رفسنجان

   



به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ی مرکز کرمان یادواره شهدای روستای عیش‌آباد رفسنجان به رسم هرساله با حضور خانواده‌های معظم شهدا و مردم و مسئولان در مسجد شهید سلیمانی این روستا برگزار شد.

پیکر مطهر شهید گمنام آذین‌بخش این محفل شهدایی بود 


سردار معروفی در این مراسم با گرامیداشت یاد و نام شهدای دوران دفاع مقدس اظهار کرد: یادواره‌ها و اجلاسیه‌های شهدا مراسم ختم نیست این برنامه‌ها فتوحات نظام اسلامی است.

وی افزود: شهیدان با تقدیم جانشان به حقیقت دین خدا و اسلام اهل بیت (ع) حقیقت بخشیدند، شهدا متعلق به یک خانواده نیستند متعلق به همه ایران اسلامی و ملت بزرگ ایران هستند.
سردار معروفی بیان کرد: شهیدان در حقیقت شناسنامه واقعی ملت ایران هستند هر کس بخواهد ملت بزرگ ایران را بشناسد بایستی به ۱۸۰ هزار قهرمانی که در کوره آتش هشت سال از حقیقت دین از انقلاب و ناموس دفاع کردند رجوع کند و این عقبه بزرگ را ملاحظه کند و تاریخ بزرگ ایران را ورق بزند.

معاون هماهنگ کننده بسیج مستضعفین با بیان اینکه شهیدان تربیت شده مکتب عاشورا هستند، یادآور شد: حقیقت شهدا هستند نه آن چیزی که دشمن در فضای مجازی به جوانان القا می‌کند. 
وی خاطرنشان کرد: یادوراه شهدا باید در وجود ما نهادینه شود و از این شهیدان الگو بگیریم. چیزی که در جبهه شهیدان را پیروز کرد استحکام درونی جبهه اسلام بود.
سردار معروفی عنوان کرد: اولین مولفه‌ای که باعث پیروزی نبرد دفاع مقدس شد ایمان واقعی و توکل حقیقی بود. شهیدان وعده الهی را باور داشتند و این مهم در جبهه ملموس و نهادینه بود.

وی گفت: بصیرت دومین مولفه در دوران دفاع مقدس بود هر کس در جبهه می‌جنگید عباس انقلاب بود، بصیرت از ایمان واقعی است. صبر و بردباری رزمندگان سومین مولفه بود که در جبهه موج می‌زد.
معاون هماهنگ کننده بسیج مستضعفین ولایت باوری و ولایت پذیری سومین مولفه دوران دفاع مقدس عنوان کرد و گفت: ولایت باوری رمز پیروزی دوران دفاع مقدس بود رزمندگان با میل واقعی، حجت و منظومه فکری امام راحل کار انجام میدادند.
وی صداقت در جبهه را از دیگر مولفه‌های دوران دفاع مقدس دانست و افزود: اخلاص در عمل در دوران دفاع مقدس موج می‌زد و این را می‌شود از دیگر مولفه‌های مهم جنگ دفاع مقدس عنوان کرد.
سردار معروفی با تاکید براینکه فرهنگ حاکم بر دفاع مقدس فرهنگ عاشورا بود، گفت: مکتب شهید حاج قاسم در حقیقت بیانگر این است که ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسین (ع) هستیم و تفکر امام حسینی داریم و زیر بار ظلم نخواهیم رفت و با تحریم زمین گیر نخواهیم شد.

وی بیان کرد: در دفاع مقدس خروجی بسیاری داریم، هزاران مولفه‌های بزرگ و شرف به خاطر شجاعت در دفاع مقدس برای ما به ارمغان آمده است ناموس پرستی یکی از این مولفه هاست.
معاون هماهنگ کننده بسیج مستضعفین عنوان کرد: ما شهیدان زیادی تقدیم اسلام کردیم تا اجازه ندهیم دست بیگانه به سرزمین و دامان پاک ناموس ایرانی برسد.
وی ادامه داد: ناموس پرستی را از گودال پر افتخار عاشورا یاد گرفتیم، همین برایمان کافی است که غیرت ما غیرت عاشوراست.
سردار معروفی با اشاره به موضوع وعده صادق و مسائل غزه و اسرائیل گفت: امروز به واسطه طوفان الاقصی هیمنه اسرائیل کودک کش درهم شکسته شده و وجدان‌های ملل دنیا بیدار شده است دنیا حرکت کرد ه و وجدان‌های بیدار زنده شده است.
وی اضافه کرد: به واسطه مظلومیت مقتدر مردم غزه جنبش‌هایی در دنیا به راه افتاده است و وعده‌های الهی را مشاهده می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • آیین تشییع و خاکسپاری شهید گمنام دوران دفاع مقدس در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • یادواره شهدای روستای عیش آباد رفسنجان
  • صنعت و دانشگاه دغدغه فرماندهان دفاع مقدس را رفع کردند
  • ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکونی برای محرومان استان مرکزی
  • مجموعه انتظامی در خط مقدم جنگ نرم قرار دارد
  • تشییع پیکر شهید دوران دفاع مقدس در بوشهر+ تصاویر
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران به خاک سپرده شدند
  • تشییع دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران آرام گرفتند
  • مردم قم با ۲ شهید گمنام دوران دفاع مقدس وداع کردند